1. Meld u aan bij Office 365.

2. Kies Instellingen > Office 365.

3. Kies beveiliging en Privacy > verificatie voor extra beveiliging. Deze optie wordt alleen weergegeven als de beheerder heeft ingesteld meervoudige verificatie voor uw organisatie... Als u deze optie niet ziet, neem contact op met uw Office 365-beheerder en ze uitleggen dat ze meervoudige verificatie inschakelen.

4. Kies Mijn telefoonnummers bijwerken die worden gebruikt voor accountbeveiliging. Nu wordt de volgende pagina geopend:

5. Kies Appwachtwoorden bovenaan de pagina.

6. Kies maken om een appwachtwoord te genereren.

7. Als u hierom wordt gevraagd, typt u een naam voor uw appwachtwoord en klikt u op Volgende.

8. Kies wachtwoord kopiëren naar Klembord. U hoeft dit wachtwoord niet te onthouden.

Tip: Als u een ander appwachtwoord maakt, wordt u gevraagd dit een naam te geven. U kunt dit bijvoorbeeld Outlook noemen.

9. Ga naar de app die u wilt verbinden met uw Office 365-account. Wanneer u wordt gevraagd een wachtwoord in te voeren, plakt u het appwachtwoord in het vak.