U moet deze stappen één keer uitvoeren.

1. Open Outlook, zoals Outlook 2010, 2013 of 2016.

2. Wanneer u om uw wachtwoord wordt gevraagd, plakt u het appwachtwoord in het vak. Als u uw account bijvoorbeeld al hebt toegevoegd aan Outlook, plakt u het appwachtwoord hier wanneer u hierom wordt gevraagd:

3. Als u uw Office 365-account toevoegt aan Outlook, voert u het appwachtwoord hier in:

4. Start Outlook opnieuw.

Tip: U kunt meer dan één appwachtwoord hebben voor uw Office 365-account, bijvoorbeeld als u er een wilt voor Outlook en een andere voor een andere toepassing. Raadpleeg Een appwachtwoord maken om een ander appwachtwoord te genereren.