Via Mijn.Interpulse, het klantenportal van Interpulse, heeft u 24 uur per dag toegang tot (onder andere) de door Interpulse aan u verstuurde facturen. De stappen hiervoor zijn:

1. Login op https://mijn.interpulse.nl/
  2. Ga naar het tabblad "Facturen"
  3. Klik op het PDF icoontje om de factuur te downloaden

Heeft u nog geen toegang?

Kies op de loginpagina voor wachtwoord vergeten en voer uw e-mailadres in. Indien het emailadres bekend is en geactiveerd in het eysteem, dan ontvangt u een nieuw (tijdelijk) wachtwoord.

Heeft u hulp nodig bij het inloggen of vragen over Mijn.Interpulse?

Neem contact op met uw accountmanager. U kunt hiervoor een ticket aanmaken of telefonisch contact opnemen.