Standaard staat Internet Explorer 11  redelijk goed beveiligd.

Er zijn 2 manieren om het makkelijker te maken in geval van hinder .

1 . Sites toevoegen aan de veilige websites ( Microsoft adviseert dit )

-      Ga via het “Tandwieltje” rechts bovenin Internet Explorer naar Internetoptie

Ga naar “beveiliging “ en dan naar “Vertrouwde sites"

Klik op de knop “websites “ en voeg hier de site toe , vervolgens mag je alles op deze site.

2. Beveiligde modus uitschakelen van Internet ( wordt niet geadviseerd door microsoft)

-       Ga weer naar Internetopties via het “Tandwieltje “

Ga naar tabblad “Beveiliging “

-       Klik op “Internet “

Onderaan kan nu een vinkje worden uitgezet “ Beveiligde modus inschakelen” , haal deze weg .

-       Start Internet Explorer opnieuw op .